Selcan is de volle trotse eigenaar van Nails by Selcan.

Zij is gevestigd in hartje Brabant in Drunen.
Ik heb in totaal 50 certificaten in mijn bezit. Ik ben nog lang niet klaar met bijscholen dus het zullen er vast meer worden in de toekomst !
Voor mezelf wilde ik alles weten over nagels, van zieke nagels tot aan probleemnagels, zodat ik professioneel aan de slag kon gaan als nagelstyliste.

En ja hoor, mijn hobby is zo goed als mijn werk geworden, wat ik ontzettend leuk vind.
Mijn klantenkring is groot en ik ben er ontzettend blij mee.
We zijn gespecialiseerd in de verzorging van de natuurlijke nagel, het aanbrengen van kunstnagels acryl of gel en nailart.

In ieder setje dat ik maak zit mijn eigen passie en creatie.
Ik blijf veel op de hoogte van de nageltrends en als er iets nieuws komt op de markt willen we dit ook graag aanbieden aan onze klanten.
Oftewel, de keuze is reuze bij ons.

We zijn ook gespecialiseerd in opleidingen geven op nagel gebied, workshops , perfectie trainingen en andere diversen trainingen.

Neem gerust een kijkje op onze pagina’s waar regelmatig mooie nagels geplaatst worden op Facebook en Instagram @nailsbyselcan .

Misschien tot ziens in onze salon.

Selcan

We zijn te zien met ons prachtig bedrijf SBS6 “Hoeveel ben je waard”(2019)

https://www.kijk.nl/sbs6/hoeveelbenjewaard/videos/D6FA8ASHwZx/hoeveel-ben-je-waard

Ook zijn we organisator met 3 andere bestuursleden van verschillende nagelwedstrijden van de Brabantse Kampioenschappen : https://www.mijnwebwinkel.nl/winkel/brabantsekampioenschappen/

Nails by Selcan staat voor perfectie……

https://www.bd.nl/waalwijk-heusden-e-o/vrouwenbolwerk-vertoont-scheurtjes-ook-man-wil-kampioen-nagelstylen-worden~aa7962a4/?referrer=https://www.google.nl/

https://www.omroepbrabant.nl/tv/programma/613/Zinderend-Zuiden/aflevering/3126888