Ik Selcan Ercan heb met meerdere wedstrijden mee gedaan in 2020

Online nailart competitie wedstrijd , word georganiseerd door Margretha Kroneman. 1ste van de maand krijgen we een thema aangeleverd , op 10 nailart tips sturen we einde van de maand al onze creaties naar haar toe.
Zij gaat zorgvuldig met haar vakkennis aan de slag met het beoordelen van onze ingeleverde creaties. We krijgen een beoordeling persoonlijk terug gestuurd. Uiteindelijk krijgen we een tussentijdse totaal overzicht met alle punten van ieder deelnemer te zien in de poule. 1 ste plaats behaald !

Nagelwijsheden uit het oosten , deze wedstrijd word georganiseerd door Natasja Jongman en Manon Pabon. We hebben vooraf al een overzicht met de einddatums gekregen wanneer de thema’s aangeleverd moet worden. We mogen de thema op 5 tips aanleveren, er word serieus gejureerd met vakkennis, beoordelingen krijgen we persoonlijk terug gestuurd. Als het nieuwe thema word aangekondigd gaat dit via een ontzettende leuke videoboodschap. Deze wedstrijd is in 3 categorieĆ«n ingedeeld, beginners B1,beginners B2 (zijn langer als 1 jaar in het vak) en gevorderde. (ik zit bij de gevorderde) 2de plaats behaald!

We krijgen in totaal 6 thema’s aangeleverd van ieder wedstrijd.

Bijgaand zie je al mijn creaties wat ik heb gemaakt.

Thema van de eerste wedstijd poule Online nailart competitie :

1ste Thema Tropical Paradise

2de Thema Pop Art

3de Thema Enchanted Forest

4de Thema Halloween

5de Thema Disney

6de Thema Winterwonderland

Ik ben 1ste geworden!

Thema’s van de tweede wedstrijd poule landen Nagelwijsheden uit het oosten :

1ste Thema Afrika

2de Thema Amerika

3de Thema Azie

4de Thema Europa

5de Thema Australiƫ

6de Thema Werleld – Maffia

Ik ben 2de geworden leuke plek om mee af te sluiten !

Ook heb ik meegedaan aan de wedtrijd van Solid Sparkle Competition waarvan de Thema Fairytale was hier ben ik 1ste geworden van de 20 deelneemers.

ook heb ik meegedaan met de moodboard tipbox wedtsrijd waarvan ik de 5de plaats heb gehaald.

Ook heb ik meegedaan met de wedstijd Thema The 90,s hier ben ik 1ste geworden.