Ik Selcan Ercan doe mee met twee wedstrijden.

Online nailart competitie wedstrijd , word georganiseerd door Margretha Kroneman. 1ste van de maand krijgen we een thema aangeleverd , op 10 nailart tips sturen we einde van de maand al onze creaties naar haar toe.
Zij gaat zorgvuldig met haar vakkennis aan de slag met het beoordelen van onze ingeleverde creaties. We krijgen een beoordeling persoonlijk terug gestuurd. Uiteindelijk krijgen we een tussentijdse totaal overzicht met alle punten van ieder deelnemer te zien in de poule.

Nagelwijsheden uit het oosten , deze wedstrijd word georganiseerd door Natasja Jongman en Manon Pabon. We hebben vooraf al een overzicht met de einddatums gekregen wanneer de thema’s aangeleverd moet worden. We mogen de thema op 5 tips aanleveren, er word serieus gejureerd met vakkennis, beoordelingen krijgen we persoonlijk terug gestuurd. Als het nieuwe thema word aangekondigd gaat dit via een ontzettende leuke videoboodschap. Deze wedstrijd is in 3 categorieĆ«n ingedeeld, beginners B1,beginners B2 (zijn langer als 1 jaar in het vak) en gevorderde. (ik zit bij de gevorderde)

We krijgen in totaal 6 thema’s aangeleverd van ieder wedstrijd.

Bijgaand een spontane foto van de Organisators van Nagelwijsheden uit het Oosten Links op de foto Manon Pabon, en rechts van de foto Natasja Jongman.

Bijgaand zie je al mijn creaties wat ik tot nu toe heb gemaakt.

Thema van de eerste wedstijd poule Online nailart competitie :

1ste Thema Tropical Paradise

2de Thema Pop Art

3de Thema Enchanted Forest

4de Thema Halloween

Thema’s van de tweede wedstrijd poule landen Nagelwijsheden uit het oosten :

1ste Thema Afrika

2de Thema Amerika

3de Thema Azie

4de Thema Europa

5de Thema Australiƫ